Exquise fijnproeverij, overgoten met ouderwetse gezelligheid
Het verhaal van Boulangerie Henri begint 5 jaar geleden, maar dat van bakker James gaat veel verder terug in de tijd. Als jong kind kijkt hij mee met zijn vader, Henri, en leert hij de kneepjes van het vak. Vandaag bedient hij de directe omgeving van het Keith Haringplein in Knokke-Heist van brood en banket. Om dagelijks de kwaliteit te leveren waar James naar streeft, doet hij beroep op de ovens en koeltechnieken van Hein.
Tijdwinst
Om 1 uur 's nachts schuift James de eerste broden in de oven. Gedurende een uur zal het atelier zich vullen met de geur van versgebakken brood. Het brood ligt al enkele uren in de remrijskast van Hein. Het zorgt ervoor dat de te rijzen producten op een traag tempo en onder koude, constante, temperaturen kunnen rijzen. Door ze op deze constante temperatuur te bewaren, kunnen producten op elk moment van de nacht en dag afgebakken worden. Dit zorgt voor extra service naar consumenten toe.
Naast de remrijskast schakelde Boulangerie Henri ook over op de Hein Electro oven. Deze oven beschikt over volledig afgesloten bakruimten die elk apart in temperatuur kunnen ingesteld worden en zijn voorzien van een zeer krachtige stoomvormer. Die stoomvormer zorgt ervoor dat er een glanzende en goudbruine korst met een dun en krokant karakter wordt verkregen.
Meer dan een bakkerij
Bij Boulangerie Henri kan je ook in café Henri terecht. Geniet van de heerlijkste ontbijt- en lunchgerechten en het zoetste gebak met een hartverwarmende koffie. In het fabelachtig interieur is eten een feest voor je zintuigen en proef en kijk je vol verwondering. De basis voor elk gerecht vormt het krokante brood uit de bakkerij en seizoensgebonden kwaliteitsproducten.
Ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met moderne technologieën om dagelijks kwaliteitsvol brood en een unieke eetervaring in Knokke-Heist te bieden, dat is waar Boulangerie Henri voor staat.
RUE DU KIEM 102
8030 STRASSEN LUXEMBOURG
+3524550551
info@hein.lu
www.hein.lu
Voor al uw technische vragen:
Ludovic Deblauwe
0471/59 64 50
ludovic.deblauwe@hein.lu
